Zeven Hilversummers in Oranje

“De selectie van het Nederlands rugbyteam, dat morgen in het Portugese Cruz de interland tegen Portugal speelt, telt liefst zeven spelers van rugbyclub Hilversum.

Naast aanvoerder van Oranje, Dirk Danen zijn dat Kieran Hogg, Chesney Crosby, Sam Hoogland, Storm Carroll, Josh Gascoigne en Sep Visser. Verder heeft bondscoach Gareth Gilbert twee spelers van ’t Gooi in zijn definitieve selectie opgenomen, Hugo Langelaan en Arno Macken.

Hoogland en Macken maken hun debuut, als ze speeltijd krijgen. Nederland staat bovenaan in de poule van de Europe Trophy, maar verloor vorig jaar met 10-26 van dePortugezen. De wedstrijd begint om16.00 uur Nederlandse tijd en wordt voorafgegaan door Portugal-Nederland onder twintig jaar. Daarbij twee forwards van ’t Gooi, Felix Wegewijs en Martin-Ulrich Reinecke. “

bron: Gooi- en Eemlander

Geplaatst in Geen categorie.