U10 – Benjamins

De Benjamin’s (leeftijd categorie U10) spelen nog geen volwaardige Bondscompetitie. De jongens en meisjes spelen wekelijks 2 of 3 wedstrijden op zaterdagochtend tegen andere teams uit district- midden en noord/west. Daarnaast organiseert de Rugby Nederlands de Bondsdagen. Hier komen teams uit heel Nederland bij elkaar om wedstrijden tegen elkaar te spelen.

In principe gaan de Benjamin’s iedere zaterdag samen met de Turven en Mini’s naar dezelfde tegenstander.

coaching tijdens de wedstrijd

Ben jij geïnteresseerd in rugby en wil je graag eens ervaren hoe het is om in een rugbyteam mee te draaien? Kom dan eens langs tijdens onze training (neem vooral je trainingsspullen mee) of tijdens een wedstrijd. Je kunt je aanmelden via de Try Rugby pagina.