Als Colt speel je jouw laatste jaren in de jeugdcompetitie, een voorbereiding op het senioren rugby geweld. Bij Rugby Club Hilversum weten we dat deze jaren onvergetelijk moeten zijn, nog meer dan de jaren hiervoor. Daarom trekken we traditioneel alles uit de kast, gaan de stoppen los en het dak eraf.

Sponsoring

Het jaar van de meest roemruchte tour, de beste begeleiding en de best mogelijke trainingen. Dat kost geld. extra geld wat we als club niet uit het jeugdbudget kunnen verantwoorden. Daarom willen we (potentiele) sponsoren oproepen om een bijdrage te leveren. Neem contact op met Ivar Knopper om de details door te spreken.

Competitie

Bekijk hier de agenda en actuele stand (u wordt doorgeleid naar de website van rugbyNL).

Training

Wij trainen 2 x per week, op dinsdag en op donderdag. De training begint stipt om 18:00u en eindigt om 19:30u. Op dinsdag werken we aan onze fysiek en conditie, terwijl we op donderdag werken aan het gameplan.

Staff
  • teammanager: Ivar Knopper
  • creative director: Jeroen Groot
  • Medical: vacant
  • Foto: Ayolt Kloosterboer
Technical
  • coach/trainer: Richard Hay
  • coach/trainer: Dimitri Ferentinos
  • trainer: Josh Gascoigne
Jij ook?

Ben jij geïnteresseerd in rugby en wil je graag eens ervaren hoe het is om in een rugbyteam mee te draaien? Kom dan eens langs tijdens onze training (neem vooral je trainingsspullen mee) of tijdens een wedstrijd. Je kunt je aanmelden via de Try Rugby pagina.

%d bloggers liken dit: