Onze Cubs (leeftijd categorie U-14) is een gedreven team, vol met sportieve beloftes voor de toekomst van het Nederlands Rugby. Bij de Cubs speel je voor het eerst in een landelijke competitie. Dat merk je in de wedstrijden en de sfeer eromheen, maar zeker ook in de trainingen die in deze categorie wat serieuzer en zwaarder zijn dan in de voortgaande categorieën.

Ons team

Wij trainen 2 x per week, op dinsdag en op donderdag. De training begint stipt om 18:00u en eindigt om 19:30u.

Op dinsdag werken we aan onze fysiek en conditie, terwijl we op donderdag werken aan het gameplan.

Staff
  • teammanager: Jan de Jong
  • coach: Patrick van Gils
  • trainer: Wout Steenbeeke
  • trainer: Niels Roelfsema
Competitie

De Cubs spelen in deze fase van de competitie in de Plate. Hier kan je de standen en het competitieverloop volgen.

Ben jij geïnteresseerd in rugby en wil je graag eens ervaren hoe het is om in een rugbyteam mee te draaien? Kom dan eens langs tijdens onze training (neem vooral je trainingsspullen mee) of tijdens een wedstrijd.

Je kunt je aanmelden via de Try Rugby pagina.

%d bloggers liken dit: