Onze Cubs (leeftijd categorie U-14)zijn een gedreven team, vol met sportieve beloftes voor de toekomst van het Nederlands rugby. Bij de Cubs speel je voor het eerst in een landelijke competitie. Dat merk je in de wedstrijden en de sfeer eromheen, maar zeker ook in de trainingen die in deze categorie wat serieuzer en zwaarder zijn dan in de voortgaande categorieën.

Ons team

Wij trainen 2 x per week, op woensdag en op vrijdag. De trainingen starten op woensdag en vrijdag stipt om 18h00 en eindigen om 19h30.

Op woensdag werken we aan onze fysiek en conditie, terwijl we op vrijdag werken aan het gameplan.

Staff
  • teammanagers: Johan Kools
    Maarten Langstraat
  • coach: Paul Sheffield
  • trainer: Bryan Ruiter
  • trainer: Bastiaan Oostrom

Competitie

De Cubs spelen in deze fase van de competitie in de Plate. Hier kan je de standen en het competitieverloop volgen.

Ben jij geïnteresseerd in rugby en wil je graag eens ervaren hoe het is om in een rugbyteam mee te draaien? Kom dan eens langs tijdens onze training (neem vooral je trainingsspullen mee) of tijdens een wedstrijd.

Je kunt je aanmelden via de Try Rugby pagina.