coaching tijdens de wedstrijdDe Benjamin’s (leeftijd categorie U10) spelen nog geen volwaardige Bondscompetitie. De jongens en meisjes spelen wekelijks 2 of 3 wedstrijden op zaterdagochtend tegen andere teams uit district- midden en noord/west. Daarnaast organiseert de Rugby Nederlands de Bondsdagen. Hier komen teams uit heel Nederland bij elkaar om wedstrijden tegen elkaar te spelen.

Ons team

Wij trainen 2 x per week, op woensdag en op vrijdag. De training begint stipt om 18h00 en eindigt om 19h00.

Op woensdag werken we aan onze fysiek en conditie, terwijl we op vrijdag werken aan het gameplan.

Staff
  • teammanager: Niel Smith en Chris Wood
  • coach: Arend Zwaneveld
  • trainer: Arend Zwaneveld
  • trainer: Brian Ruiter
  • trainer: volgt nog

In principe gaan de Benjamin’s iedere zaterdag samen met de Turven naar dezelfde tegenstander.

Ben jij geïnteresseerd in rugby en wil je graag eens ervaren hoe het is om in een rugbyteam mee te draaien? Kom dan eens langs tijdens onze training (neem vooral je trainingsspullen mee) of tijdens een wedstrijd.

Je kunt je aanmelden via de Try Rugby pagina.