De Turven (leeftijdscategorie onder 8 jaar) spelen nog geen volwaardige Bondscompetitie. De jongens en meisjes spelen wekelijks 2 of 3 wedstrijden op zaterdagochtend tegen andere teams uit district- midden en noord/west. Daarnaast organiseert de RugbyNL (de bond) Bondsdagen. Hier komen teams uit heel Nederland bij elkaar om wedstrijden tegen elkaar te spelen.

In principe gaan de Turven iedere zaterdag samen met de Benjamin’s en Mini’s naar dezelfde tegenstander.

Ons team

Wij trainen 1 x per week, op donderdag. De training begint stipt om 17:45u en eindigt om 18:45u.

Tijdens de training werken wij aan onze rugbyskills, onze fysiek en onze conditie.

staff
  • teammanager: Arend Zwaneveld
  • coach: Arend Zwaneveld
  • trainer: John Hermsen
  • trainer: Marcel van de Kamp
  • trainer: Arend Zwaneveld

Ben jij geïnteresseerd in rugby en wil je graag eens ervaren hoe het is om in een rugbyteam mee te draaien? Kom dan eens langs tijdens onze training (neem vooral je trainingsspullen mee) of tijdens een wedstrijd.

Je kunt je aanmelden via de Try Rugby pagina.

%d bloggers liken dit: