De jeugdcommissie van RC Hilversum probeert rugby spelen voor onze jeugdleden zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Dat doe we door het organiseren van leuke activiteiten, het in goede banen leiden van de trainingen- en competitiewedstrijden en door onder supervisie van het bestuur en in samenwerking met hoofdcoach Marshall Millroy structuur aan te brengen binnen de jeugdafdeling. Onze inzet (en die van de trainers, teammanagers, het bestuur en andere vrijwilligers) werpt zijn vruchten af, want de jeugdafdeling van RC Hilversum groeit snel! Een enorm compliment voor de club en een goede motivatie om door te gaan op de weg die we als club hebben ingeslagen.

Ontwikkeling
Naast dat we een gezellige en hechte vereniging zijn, kunnen jeugdleden zich binnen onze club op allerlei manieren ontwikkelen. Dat kan zijn als speler (je kan bijvoorbeeld regionaal spelen), maar ook als mens. We stimuleren en ondersteunen onze jeugdleden graag bij het worden van trainer of scheidsrechter.

De jeugdcommissie bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die ook allemaal kinderen in de jeugd van RCH hebben spelen. Je kan ons langs het veld altijd even aanschieten voor een vraag, maar mocht je ons daar niet weten te vinden dan is het mailadres voor alle jeugdzaken: jeugd@rugbyclubhilversum.nl.

We zijn altijd op zoek naar extra hulp om onze vereniging nog beter te laten functioneren. We slurpen echt niet meteen al je vrije tijd op, dus ook al heb je een of twee dagen per seizoen dat je kan helpen: laat het ons weten! Wil je bijvoorbeeld als scheidsrechter fungeren, of een dag coördinatie doen van een TBM-toernooi? Meld je dan bij ons, er is altijd wel een passende rol en we helpen je graag, met bijvoorbeeld een scheidsrechterscursus!