Foto's van vroeger

Onder onze leden en oud leden zijn veel foto’s uit vroegere tijden beschikbaar, “Uit Den Ouden Doosch” zogezegd. Om al deze club-, team- en speler historie niet slechts voor een enkeling beschikbaar te hebben verzamelen we op deze pagina van onze website zoveel mogelijk beelden van weleer.

Heb je zelf ook nog foto’s liggen die een glimlach of een traan oproepen? Deel ze met ons! Neem contact op met de PR commissie zodat we samen de beste methode kunnen bepalen om deze unieke kijk in ons rugbyverleden aan de hele wereld te tonen. Beschik je over de originelen of kwalitatief betere versies van de foto’s op deze pagina? Dan houden wij ons natuurlijk ook aanbevolen om deze te ontvangen (Bronvermelding is mogelijk).

De huidige foto’s (en bijbehorende informatie) zijn o.a. aangeleverd door Petra Smit, Wieger Schotanus, Toon Strang en Johan Koppel. Zoals jullie zien ontbreekt bij een aantal foto’s nog een onderschrift. Hierover hebben we gewoon geen informatie beschikbaar, dus weet je iets meer, laat het ons weten via de e-mail onder vermelding van het fotonummer.