Het tweede team van Rugby Club Hilversum is een transitieteam. De spelers die aan het afbouwen zijn uit de zware ereklasse of terugkomen van een blessure begeleiden in dit team de talenten uit onze jeugdopleiding. Een mooie win-win situatie waarbij de voormalige Colts zich onder de vleugels van de ervaren rotten verder kunnen ontwikkelen naar het hoge niveau dat ons ereklasse team kenmerkt.

Buiten de sportieve focus van het tweede is het team naar de oeroude rugby traditie een gezellig, sociaal en gedreven team. Dat merk je in de communicatie, de vele gezellige activiteiten en de onderlinge verstandhouding tussen de spelers en de staff.

Staff

Manager: Lyndon Jarman

Ass. Manager: Jeroen Groot

Captain: Bas Ruiter

Fysio: Yves Laboyrie

Technical

Technical Director: Marshall Milroy

Coach: Lyndon Jarman

Trainer: Nathan Wiles

Forwards trainer: Lyndon Jarman

Ons tweede traint op dinsdag- en donderdag avond van 19:30u tot 21:00u.
Dinsdag ligt de nadruk op fitness, conditie en rugbyskills terwijl op donderdag de komende wedstrijd wordt voorbereid.

Competitie

Het tweede speelt in deze fase van de competitie in de 2e klasse Noord. Hier kan je de standen en het competitieverloop volgen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan gerust eens een keertje kijken of mee trainen. Doe sportkleding aan die lekker zit en neem noppen of hardloopschoenen mee. Rugby is een sport voor iedereen, wat voor lichaamstype en van welk formaat je ook bent! Bij ons is iedereen met interesse voor onze mooie sport van harte welkom.

Als je meer informatie wilt, vragen hebt of je wilt aanmelden voor proeftrainingen, meld je dan aan via deze link.