Het team, met als officiële titel “Rugby Club Hilversum 3”, staat onder vele officieuze namen te boek. Naast de opmerking dat wij “’t Driede” van Hilversum zijn kent de echte rugbyer onder ons het team vooral als “Die Bosbokken”. Wij dragen als 3de team van Rugby Club Hilversum deze geuzennaam die ook wel gebruikt wordt als tweede naam voor het aanduiden van de gehele Rugby Club uit Hilversum.

“Die Bosbokken” is dan ook een naam waar wij trots op zijn en die het 3de team dan ook vol van eer en met geweten op de Nederlandse rugbyvelden verdedigt!

“Die Bosbokken” kenmerkt zich vooral door de mix van talent, ervaring, jeugdig enthousiasme en bovenal gezelligheid! Wij spelen rugby uit pure liefde voor de sport; de ene speler om langzaam af te bouwen naar een welverdiend rugbypensioen, de ander om te leren van de ervaring in het team en zichzelf hiermee beter te maken. De band die ons bindt is uiteindelijk de liefde voor het spel, de kameraadschap binnen het team en de club en uiteraard de immer welverdiende 3de helft.

Training

Het Driede traint op donderdag avond van 20:00u tot 21:30u.

Dinsdag ligt de nadruk op fitness, conditie en rugbyskills terwijl op donderdag de komende wedstrijd wordt voorbereid

Competitie

Het Driede speelt in deze fase van de competitie in de 4e klasse Midden-Oost.

Hier kan je de standen en het competitieverloop volgen.

Team sponsoren
Staff & Officials
Manager: Ron Ruiter
Captain: vacant
Fysio: vacant
Director of Rugby: Marshall Milroy
Coach: vacant
Trainer: Ralf van Garderen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Een sport waar hard gewerkt moet worden, discipline van groot belang is, waar je op elkaar moet bouwen om te presteren? Kom dan gerust eens een keertje kijken of mee trainen.

Doe sportkleding aan die lekker zit en neem noppen of hardloopschoenen mee. Rugby is een sport voor iedereen, wat voor lichaamstype en van welk formaat je ook bent! Bij ons is iedereen met interesse voor onze mooie sport van harte welkom.

Als je meer informatie wilt, vragen hebt of je wilt aanmelden voor proeftrainingen, meld je dan aan via deze link.