Rugby Club Hilversum heeft in 2008 haar damesteam mogen verwelkomen, “Die Bosgeiten“.

De komst van het damesteam is binnen onze vereniging als zeer positief ervaren. Het eerste seizoen van de dames stond vooral in het teken van het trainen en feestjes. Vanaf het tweede seizoen zijn de dames in de tweede klasse gaan spelen. Voor een damesteam is het echter niet altijd even makkelijk om een volledig team op de been te brengen en te houden; daarom hebben de dames in 2012 versterking gezocht. Vanaf seizoen 2012-2013 is er besloten samen met Rugbyclub Amstelveen een cluster te vormen, genaamd de ‘All Blues’. Deze samenwerking bleek een succes te zijn.

Sinds seizoen 2016-2017 spelen we namelijk in de Lotto Ereklasse (hoogste niveau van Nederland). 

Training

De All Blues trainen op dinsdag in Amstelveen en op donderdag in Hilversum.

Tijden van 19:45u tot 21:30u
Locatie: Hilversum, Kininelaantje 7-A
Locatie: Amstelveen, Sportlaan 25

Competitie

Bekijk hier agenda en actuele stand uit de DeGiro Ereklasse Dames.

Alle Nederlandse Ereklasse Dames competitiewedstrijden worden gespeeld op zondag.

Teamsponsoren
Staff & Officials
Manager: Patricia Jonas
Captain: Joyce van Altena
Trainer/Coach: George Jonas
Trainer/Coach: Marc van Nieuwpoort
Kennis maken

De All Blues is een gezellig, sociaal en gedreven team. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan gerust eens een keertje kijken of mee trainen. Doe sportkleding aan die lekker zit en neem noppen of hardloopschoenen mee. Een regenjack voor de zekerheid is altijd handig. Rugby is een sport voor iedereen, wat voor een type en van welk formaat je ook bent! Bij ons is een ieder met interesse voor de sport meer dan welkom.

Als je meer informatie wilt, vragen hebt of je wilt aanmelden voor proef trainingen, kun je ons mailen. We zullen zo snel mogelijk reageren.