Sandrine Andreae

horeca coördinator

Stuur een e-mail

De barcommissie ondersteunt het bestuur in hun verantwoording voor het goed functioneren van de horeca aangelegenheden van de club. De uitvoering zal, zover mogelijk, door de leden van de commissie met ondersteuning van de overige leden van de club geschieden. De barcommissie bestaat uit een hoofdbarcommissie en ondersteunende leden.

Ook geïnteresseerd om mee te helpen? Meld je dan aan via de onderstaande knop!

taken
  • Regelen van de in- en verkopen om naar behoren een horeca te kunnen uitvoeren.
    Bezoekers en leden de mogelijkheid te bieden een drankje en voedsel te kunnen bestellen tegen betaling.
  • Bardienst samenstellen voor de thuiswedstrijden, in samenspraak met de betreffende teammanagers en invulling regelen voor de trainingen en overige activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd.
  • Regelen van het openen en sluiten van het clubhuis.
verantwoording
  • Zorgdragen voor de staat van onderhoud keuken- en bar apparatuur.
  • Zorgdragen voor de hygiëne van keuken, bar en overige sociale hygiëne.
  • Zorgdragen voor de administratie en het beheer van alle kasgelden
  • Zorgdragen voor het openstellen van het clubhuis, minimaal 1 uur en 30 minuten voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd en 30 minuten voor de eerste training.
bevoegdheid
  • Naar goeddunken de inkoop regelen, zodat de bar -en keukendienst naar behoren kan functioneren en voldoen aan de vraag.
  • Taken eventueel delegeren aan derden.
  • Clubhuis sluiten 1,5 uur na de laatste wedstrijd en/of training.
  • Invullen van bar – en keukendiensten door het aanwijzen van leden (in alle redelijkheid en evenredigheid)

We zijn altijd op zoek naar mensen die een uurtje mee willen helpen om de club optima forma te laten draaien. Wil je jouw talenten ook inzetten voor Rugby Club Hilversum? Gebruik dan de onderstaande knop.

%d bloggers liken dit: