Vrijwilligers gevraagd voor ons 2018 Jeugdtoernooi

De voorbereidingen voor het Jeugdtoernooi 2018 op (Paas)zondag 1 april zijn al maanden in volle gang. Zoals ieder jaar is het een hele organisatie om alles te regelen dan wel geregeld te krijgen en op de dag zelf in goede banen te leiden.

De motivatie hiervoor halen wij niet alleen uit de vele positieve reacties van de deelnemende teams en de niet geheel onbelangrijke opbrengst voor onze vereniging, maar ook uit het enthousiasme van de vele vrijwilligers die jaarlijks meewerken om dit toernooi tot een succes voor de hele vereniging te maken en Rugby Club Hilversum daarmee nog eens extra op de kaart te zetten..

Wij hebben inmiddels ongeveer 90 aanvragen van teams uit binnen- en buitenland ontvangen om deel te nemen aan het toernooi en dat is meer dan wij ooit ondergebracht hebben.

Hiervoor moet dus ook weer veel geregeld worden, zowel vóór en na het toernooi als op de dag zelf. Om maar een klein deel van de uit te voeren werkzaamheden te noemen:

• de dag vóór het toernooi bouwen we met een gezellige groep enthousiastelingen het hele gebeuren op en breken het de dag na het toernooi weer af. Te denken valt aan:
    • 3 grote tenten opbouwen/afbreken
    • Bars en barbecues neerzetten en weer opruimen
    • Alle voetbalvelden aanpassen om te kunnen gebruiken voor het rugby
  • het regelen en verstrekken van het eten en drinken.
    • Alle inkopen doen
    • 500 broodjes hamburger, hotdogs en beenham maken.
    • 800 lunchpakketten moeten gemaakt en verstrekt worden
    • de hele dag door hebben we mensen nodig achter de verschillende bars en barbecues
    • het bevoorraden van verkooppunten

Ook voor dit toernooi hebben wij weer veel van die enthousiaste vrijwilligers nodig, dus bij deze vragen wij alle leden en ouders, familie en vrienden van leden zich in te schrijven met vermelding van de voorkeur waarvoor je ingedeeld wil worden.

Op donderdag 15 maart om 19.00u in het clubhuis is een vrijwilligersbijeenkomst plaats, hier volgt meer uitleg over het toernooi, de te verrichten taken en kun je je opgeven voor onderdelen of tijden.
We zien jullie allemaal graag aanstaande donderdag!

Geplaatst in Geen categorie.