U13 Mini’s

De Mini’s (U13) spelen nog geen volwaardige Bondscompetitie. De jongens en meisjes spelen wekelijks 2 of 3 wedstrijden op zaterdagochtend tegen andere teams uit district- midden en noord/west. Daarnaast organiseert de Rugby Nederlands de Bondsdagen. Hier komen teams uit heel Nederland bij elkaar om wedstrijden tegen elkaar te spelen. Aan het eind van het seizoen worden er 2 voorrondes van de Nationale Mini Kampioenschappen gespeeld, gevolgd door een dag waarop voor de nationale titel gespeeld wordt.

In principe gaan de Mini’s iedere zaterdag samen met de Benjamins en Turven naar dezelfde tegenstander.

Wil je een keer mee trainen? Dat kan op dinsdag en donderdag avond van 18:30 tot 19:30. Voor vragen? Stuur ons een bericht.

Trainers mini’s

Foto’s Toernooi Bethune mei 2018