U17 WinslowAfgelopen zaterdag 15 j.l speelde het Nederlandse U17 – als voorbereiding op het Cross Border toernooi in Spanje in april as. in de arena van het NRB te Amsterdam. De wedstrijd begon om 17:00 en er was redelijk veel publiek aanwezig om de jongens aan te moedigen, want ze waren toch wel een beetje zenuwachtig. Dimitri Konincks en Sjoerd Govaerts waren opgesteld in de basis, helaas was Sean Lottering geblesseerd. Het was een mooie wedstrijd op redelijk hoog niveau, het team speelde goed samen, en er werden vele trys gescoord. Uiteindelijk bleken onze jongens te sterk voor het Engelse team Wimslow RFC, het geen bleek uit de eindstand van 66-13. Zowel Dimitri als Sjoerd hebben de hele wedstrijd mogen spelen. Na afloop bleek dat onze Hilversumse jongens van alle U17 spelers werden gekozen als man of the match door het Engelse team. Iets om trots op te zijn!

scheidsrechter worden

Bordsponsors

Bekijk ook:

Clubwinkel

De clubwinkel is open elke donderdag avond van 19.00 uur t/m 20.30 uur vraag naar Marjolein Mackaaij (06-24932179) of Els van Altena (06-42951698)
LET OP PINNEN KAN NU OOK

~Die Bosbok~ontvangen

Tim Visser

Klik op de foto voor Tim Visser acties

Zaterdag 2 februari RBS 6 nations Engeland tegen met in de basis van Schotland op nummer 11 Tim Visser (Edinburgh Rugby) 5 caps, 4 tries, 20 points