Tournooiboekje / Tournamentbooklet

Iedereen is van harte welkom, beleef eens een andere wereld die van RUGBY en kom Paaszondag, vanaf 10.00 uur wordt er gespeeld, naar sportpark Berestein.

RUGBY IS NIET ALLEEN EEN SPORT MAAR OOK EEN MANIER VAN LEVEN

DUS KOM DAT MAAR EENS MEEMAKEN EN BELEVEN

we hebben mooi weer besteld, de teams komen met hun beste humeur en de ruim 100 vrijwilligers zijn er klaar voor

2013-03-31 14.11.58

In 2014 the Hilversum International Youth Tournament will take place on Sunday 20th April

Please see our promo on:

2013-03-31 11.24.18

Op vrijdagavond 18 april is er weer kaarten in ons clubhuis AANVANG 20.30 uur. Iedereen is welkom.

hilversumNog minder dan twee weken en een van de grootste rugby evenementen op het vaste land van Europa wordt weer gehouden. Voor zondag 20 april hebben zich bijna 70 teams gemeld uit diverse landen in alle leeftijden.

DAARVOOR IS WEER VEEL HULP NODIG VAN VRIJWILLIGERS. Denk niet ik help elk jaar en dat weet de organisatie maar meldt je – direct – aan zodat wij weten waar we aan toe zijn. Communicatie loopt via Arno Böhm arnobohm@outlook.com dus SNEL AANMELDEN.

2014-04-12 HILVERSUM COLTS VS MORPETH RFC U18 A2014-04-12 HILVERSUM COLTS VS MORPETH RFC U18 B

Zaterdag 12 april kwam Morpeth RFC U18 op bezoek, na een leuke wedstrijd werd er nog een ouderwetse derde helft gespeeld en ruimschoots gewonnen door de Noord Engelsen.

Waarschijnlijk een revanche op ons bezoek in 1988 waar Rugby Club Hilversum de winnaar was van de derde helft.

U17 WinslowAfgelopen zaterdag 15 j.l speelde het Nederlandse U17 – als voorbereiding op het Cross Border toernooi in Spanje in april as. in de arena van het NRB te Amsterdam. De wedstrijd begon om 17:00 en er was redelijk veel publiek aanwezig om de jongens aan te moedigen, want ze waren toch wel een beetje zenuwachtig. Dimitri Konincks en Sjoerd Govaerts waren opgesteld in de basis, helaas was Sean Lottering geblesseerd. Het was een mooie wedstrijd op redelijk hoog niveau, het team speelde goed samen, en er werden vele trys gescoord. Uiteindelijk bleken onze jongens te sterk voor het Engelse team Wimslow RFC, het geen bleek uit de eindstand van 66-13. Zowel Dimitri als Sjoerd hebben de hele wedstrijd mogen spelen. Na afloop bleek dat onze Hilversumse jongens van alle U17 spelers werden gekozen als man of the match door het Engelse team. Iets om trots op te zijn!

scheidsrechter worden

Bordsponsors

Bekijk ook:

Clubwinkel

De clubwinkel is open elke donderdag avond van 19.00 uur t/m 20.30 uur vraag naar Marjolein Mackaaij (06-24932179) of Els van Altena (06-42951698)
LET OP PINNEN KAN NU OOK

~Die Bosbok~ontvangen

Tim Visser

Klik op de foto voor Tim Visser acties

Zaterdag 2 februari RBS 6 nations Engeland tegen met in de basis van Schotland op nummer 11 Tim Visser (Edinburgh Rugby) 5 caps, 4 tries, 20 points