International Youth Tournament 2018

Tot binnenkort!
Wij zijn ondertussen goed op weg met de voorbereidingen voor dit jaar.
Afgelopen jaren hebben we veel nieuwe ideeën opgedaan door onze ervaringen en jullie suggesties.
Het toernooi zal dan natuurlijk ook weer gehouden worden op 1e Paasdag. Dit valt op 1 april 2018, en nee, dat is echt geen grap.

Als je wilt inschrijven voor het toernooi van 2018, klik dan HIER. Hopelijk zien we jullie dan op 1 April 2018 weer.

Het mooiste jeugdtoernooi van het jaar. Het grootste jeugdtoernooi van het jaar. De meeste internationale jeugdteams van het jaar. Rugby Club Hilversum kent de traditie om elk jaar op eerste paasdag een groot internationaal jeugdtoernooi te organiseren. En voor dat toernooi pakken we dan ook echt uit. Attracties uit de wijde omgeving, een bijzondere gastvrije omgeving voor de teams en de begeleiding, de lekkerste BBQ en de beste patat. Maar natuurlijk ook het beste rugby, de beste teams uit binnen- en buitenland en een geweldige sfeer zoals dat alleen bij een rugby evenement mogelijk is.

Voor meer informatie stuur een mail ter attentie van:  IYT@rugbyclubhilversum.nl

See you soon!
Our team is well on it’s way for this year’s tournament.
We have learned from past editions and from your comments and suggestions.
The tournament will traditionally be held on Easter Sunday. In 2018 this will be on April 1st (no it’s not a joke).

If you want to participate in next years edition to be held on April 1st, 2018 ENROLL HERE,there are only few spots still available in the U13, U11, U09 and U08 age categories.

The best attended, most attractive youth tournament of the year. Rugby Club Hilversum has a proud tradition of organizing a grand international youth tournament on Easter Sunday. We aim to make your visit to our tournament an experience you and your players will never forget. On the grounds of our club you will find the most hospitable atmosphere for the teams and their staff. We have the best French fries, the best BBQ and the greatest souvenirs all conveniently gathered in the cozy central square for you to enjoy. Besides all those perks we also provide the best rugby, the best teams from Holland and beyond and a great atmosphere that breaths rugby and its core values.

Rugby Club Hilversum is proud to invite your team(s) to take part at the Rugby Club Hilversum International Youth Tournament.

For further information please be so kind to send an email to:  IYT@rugbyclubhilversum.nl

Het toernooi begint om 10h00 en eindigt omstreeks 18h00.
Na afloop is er muziek en een groot feest in de tent.
Het terrein is vanaf 7h30 open.

The tournament starts at 10h00 and finishes around 18h00.
Afterwards there will be music and a big party in the tent.
The grounds will be accessible from 7h30.

Deelnemers / Participants 2018

De deelnemers komen dit jaar van heinde en verre, naast de traditionele landen doet dit jaar de nationale selectie van Maleisië mee.

Participants come from all over the world, apart from the traditional countries this year most like we’ll welcome the national selection of Malaysia.

15-a-side

U18:

U17:

9 deelnemende / participating teams.

U16:

8 deelnemende / participating teams.

U15:

12 deelnemende / participating teams.

U14:

12 deelnemende / participating teams.

U13:

7 deelnemende / participating teams.

1 plaats beschikbaar / spot available

12-a-side

U12:

8 deelnemende / participating teams.

U11:

2 plaatsen beschikbaar / spots available

9-a-side

U10:

5 deelnemende / participating teams.

U09:

4 deelnemende / participating teams.

1 plaats beschikbaar / spot available

7-a-side Tag-Rugby