Jeugdtoernooi 2018

We zitten vol!!! / We are fully booked!!!

Nog nooit hebben zoveel teams zich voor het Internationale Youth Tournament van Rugby Club Hilversum opgegeven. We hebben 91 deelnemers op het moment van schrijven.

We’ve never had so many participants for our Youth Tournament. 91 to be exactly.

De deelnemers van dit jaar zijn/ The participants are:

U18 (5): (Round Robin)
RC Hilversum, Rijnland Rugby, Bracknell RFC, Royal Wootton Bassett RFC, RRC De Bokkerijders

U17 (8): (2 poules of 4, finals based on ranking)
Cas RC, The Pickwick Players, Royal Wootton Bassett RFC, Sunderland RFC, Twickenham RFC, Wanstead RFC, Maasland Rugby, RC The Pink Panthers

U16 (9): (3 poules of 3, 3 poules of 3 based on ranking)
RC Hilversum, Harlow RFC, Pontypool RFC, RC ’t Gooi, Towcestrians RFC, Ystradgynlais RFC, Abercynon RFC, Boyne RFC, Horsham RFC

U15 (10): (2 poules of 5 round robin, final nrs. 1)
RC Hilversum, AAC, Abercwmboi RFC, Cas RC, Keynsham RFC, Newmarket RFC, URC, West Hartlepool RFC, Midsomer Norton RFC, Marple & Glossop Spartans

U14 (12): (4 poules of 3, semifinals and finals based on ranking)
Longdean School Rugby, AYR RFC, Banbury RFC, LRC DIOK, Hamburger RC, RFC Haarlem, Queen Elizabeth School Rugby, Rugby Academy ZW, RC ’t Gooi, Whitgiftians RFC, URC, Trebanos RFC

U13 (8): (2 poules of 4, finals based on ranking)
RC Hilversum, RC Dwingeloo, Longdean School Rugby, Worthing RFC, URC, Old Caterhamians RFC, Cas RC, AAC

U12 (12): (4 poules of 3, semifinals and finals based on ranking)
RC Hilversum, RC Delft, RC The Dukes, RC Eemland, RFC Haarlem, Horsham RFC, RC ’t Gooi, Hamburger RC, Ottignies Rugby, Worthing RFC (2x), BSN Rugby.

U11 (6): (Round Robin)
RCC Bekaro, Deal & Betteshanger RFC, Bredase RC, Alkmaarse RFC/RC West Friesland, AAC, RFC Haarlem

U10 (8): (2 poules of 4, finals based on ranking)
RC Dwingeloo, Ottignies Rugby, RC Delft, RFC Haarlem, LRC DIOK, RC Eemland, Hamburger RC, RC The Dukes

U09 (5): (Round Robin)
RC Hilversum/Pegasus, RCC Bekaro, AAC, RC Delft, RFC Haarlem

U08 (9): (3 poules of 3, 3 poules of 3 based on ranking)
RC Hilversum, RC Delft (2x), RCC Bekaro, RFC Haarlem (2x), RC The Dukes, Hamburger RC, Ottignies Rugby

Toernooischema / Tournament Schedule

Het toernooischema staat in de steigers, aanpassingen zullen nog tot vrijdagavond 30 maart kunnen plaatsvinden.

The tournament schedule is under construction, it will not be finalised until friday evening the 30th of March.

Vrijwilligers

We kunnen heel veel helpende handen gebruiken! We zijn dus op zoek naar vrijwilligers. Allereerst voor de toernooidag zelf (hamburgers bakken, koffie schenken, snoep verkopen, bier tappen), maar ook voor vrijdag en zaterdag. Dan zijn we druk bezig met de opbouw van het terrein, uitzetten van de velden, etc.
Zonder jullie hulp kan Rugby Club Hilversum dit grote toenooi niet op een goede manier organiseren. En je helpt niet alleen de club maar het is ook nog eens ontzettend gezellig. Meld je dus aan als vrijwilliger!

Op donderdag 15 maart om 19.00u in het clubhuis is een vrijwilligersbijeenkomst plaats, hier volgt meer uitleg over het toernooi, de te verrichten taken en kun je je opgeven voor onderdelen of tijden.
We zien jullie allemaal graag aanstaande donderdag!

Toernooiboekje / Tournament booklet

Clips