Inzamelactie Weeshuis Sint Maarten

De inzamelactie voor het weeshuis in Sint Maarten loopt. Er zijn nu, naast de doorlopende flesseninzameling en donatiebus (die door twee Cubsmeiden binnenkort geschilderd gaat worden!), nog twee evenementen in het vizier: 8 november: sponsorloop en 11 november (Sint Maarten): een stille veiling, waar in de week ervoor op gesponsorde items geboden kan worden, die online komen te staan. Dit is tevens de laatste dag van onze inzamelactie en dan zal het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt worden.

De organisatie heeft nog meer vrijwilligers nodig. Heel concreet:

8 november:  Sponsorloop. Rond 14.00 uur de TBM en rond 16.30u de CJC. ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN EVENEMENT!

–        Vrijwilligers om velden te reserveren en uit te zetten, rond het veld te controleren en aan te moedigen tijdens de loop, stempelkaarten maken, een EHBO-er. En dit voor beide tijden. Dus ouders: doet je kind mee en ben je er toch? Hulp gevraagd!

Als we niet eerst deze vrijwilligers hebben, kunnen we de rest niet organiseren! En wordt de bijdrage aan de weeskinderen een stuk lager..

11 november:

–        Gesponsorde items voor de stille veiling. Er zijn al meerdere prijzen, maar er kunnen meer bij! Denk aan een tijdschriftenpakket, boeken, luxe kazen, uitjes, vakantiekortingen, saunabonnen, fotoshoot, inschrijving bij een castingbureau, een chauffeur voor 1 dag inclusief auto, rondje kapper, een paar nieuwe rugbyschoenen, een door het 1e gesigneerde trui van onze rugbyclub of Canterbury, of groter: overnachting in een luxe hotel incl. ontbijt, vrijkaarten voor een concert incl. backstage-bezoek, etc. Think big! Bijgevoegd vindt u een brief die u naar ondernemingen kunt sturen met uitleg en het verzoek tot sponsoring.

–        Hulp bij het berichten van de winnaars op 10 november.

–        Hulp bij het uitreiken van de veilingitems op 11 november.

–        Er is enorm veel nieuwe sportieve kleding in allerlei maten gedoneerd door Centipede voor een grote sale t.b.v. onze actie! Op wedstrijddagen zal gedurende de piekdrukte de mogelijkheid geboden worden de kleding te passen en direct mee te nemen, met ingang van a.s. zaterdag. Op 11 november (en misschien nog enkele andere wedstrijddagen!) hebben we 6 vrijwilligers nodig die gedurende deze paar uur deze tent bemannen (wellicht in toerbeurt). Laten we zorgen dat alle kleding verkocht wordt! Sinterklaas en Kerst komen er toch aan…

–        Het bestuur maakt het mogelijk om een afsluitend diner / buffet te organiseren na de wedstrijden op de 11e. Het idee is: alle spelers maken iets lekkers en we eten gezamenlijk in het clubhuis. E5 per persoon (incl. aftrek van kostprijs van jullie creatie) en dit gaat naar Sint Maarten. Meer mag natuurlijk! Ook hier geldt weer: Alleen vele handen maken dit mogelijk! Op sintmaarten@rugbyclubhilversum.nl kan iedereen doorgeven wat er gemaakt wordt. 

Let’s give Sint Maarten a try, Rugby-vrienden! Vele handen maken licht werk! Alleen zo blijft het haalbaar en leuk…

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *