All Blues

Historie:

Rugby Club Hilversum heeft in 2008 haar damesteam mogen verwelkomen, Die Bosgeiten. De komst van het damesteam is binnen de vereniging als zeer positief ervaren. Het eerste seizoen van de dames stond vooral in het teken van het trainen en feestjes. Vanaf het tweede seizoen zijn de dames in de tweede klasse gaan spelen. Voor een damesteam is het echter niet altijd even makkelijk om een volledig team op de been te brengen en te houden; daarom hebben de dames in 2012 versterking gezocht. Vanaf seizoen 2012-2013 is er besloten samen met Rugbyclub Amstelveen een cluster te vormen, genaamd de ‘All Blues’. Deze samenwerking bleek een succes te zijn. Sinds seizoen 2016-2017 spelen de dames namelijk in de Lotto Ereklasse (hoogste niveau van Nederland). Door het succes en de toenemende aantal inschrijvingen is er in 2015 voor gekozen om een tweede team op te richten genaamd "De Blue PanthersDogs". Zo is er voor iedere speler met weinig of veel ervaring ruimte om te spelen.

Kennis maken:

De All Blues is een gezellig, sociaal en gedreven team. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan gerust eens een keertje kijken of mee trainen. Doe sportkleding aan die lekker zit en neem noppen of hardloopschoenen mee. Een regenjack voor de zekerheid is altijd handig. Rugby is een sport voor iedereen, wat voor een type en van welk formaat je ook bent! Bij ons is een ieder met interesse voor de sport meer dan welkom.

Als je meer informatie wilt, vragen hebt of je wilt aanmelden voor proef trainingen, kun je mailen. De dames zullen zo snel mogelijk reageren.

Trainingen:

De All Blues trainen dinsdag in Hilversum en op Woensdag in Amstelveen.

Tijden van 19:45u tot 21:30u
Locatie: Hilversum, Kininelaantje 7-A
Locatie: Amstelveen, Sportlaan 25a

Gedurende de periode 1 juli t/m 31 augustus zijn er afwijkende trainingsafspraken. Neem daarom eerst even contact op voordat je naar de training komt!

Contactpersonen:

Teamcaptain : Giselle Kleinen