A little more rugby

Rugby is een geweldige sport voor iedereen! Plezier in de sport staat voorop, sportieve prestaties volgen vanzelf.
U vindt hier informatie over onze historie, de organisatie en hoe u ons kunt helpen Rugbyclub Hilversum de leukste en beste rugbyclub van Nederland te zijn.

Heeft u vragen over de club neem dan gerust contact met ons op.

Toernooi Benjamins 2017

Onze club

Rugby Club Hilversum is een begrip in binnen- en buitenland voor de liefhebbers van rugby. Gepassioneerd spelen al onze teams rugby, zonder daarbij de kernwaarden zoals respect en sportiviteit uit het oog te verliezen.

Maar niet alleen het rugby is wat Rugby Club Hilversum zo bijzonder maakt. Ook de gemoedelijke sfeer in ons clubhuis en langs de velden, de gezelligheid en de betrokkenheid van al onze leden en hun aanhang bij onze club, juist dat geeft Rugby Club Hilversum een beetje meer. Niet voor niets is ons motto: A Little More Rugby

Over onze sportieve prestaties, meeste landskampioenschappen, leverancier van de meeste internationals en (bonds)coaches wijden wij verder op deze website uit. Kijkt u rustig rond bij onze digitale stek, maar natuurlijk hopen wij u binnenkort op of rond onze rugbyvelden te mogen begroeten.

Rugby Club Hilversum, sinds 1954 de meest succesvolle rugbyvereniging van Nederland!